به گزارش مشرق، طی روزهای گذشته ویدئویی در فضای مجازی دست به دست میشود که در زیر نویس آن آورده شده است، فیلم کشته شدن دختر بعدی هم رسید. در پی نوشت این فیلم تقطیع و مونتاژ شده برخی کاربران نوشتند: مطابق انتظار سوژه قسمت بعدی سریال کشته سازی جور شد و رسانههای معاند و ضد انقلاب مدعی شدند که این فیلم مربوط به لحظه تیرخوردن و قتل غزاله چلاوی در آمل است.
پیگیریها از مسئولان پزشکی قانونی و انتظامی در استان مازندران حکایت از جعلی بودن این ادعای معاندان است. زیرا با توجه به شواهد و قرائن موجود در فیلم چنین مسئلهای تأیید نمیشود و باید منتظر نظریه قطعی پزشکی قانونی و گزارش فنی و اسلحه شناسی پلیس بود.
از سوی دیگر آنچه در فیلم مشاهد میشود از زمان شلیک گلوله تا افتادن گوشی روی زمین ۱۱ ثانیه طول میکشد و هیچ مدرک و سندی که دال بر آن باشد این تصویر مربوط به دختر آملی باشد وجود ندارد چرا که این فیلم تقطیع شده است.
در عین حال سرهنگ علی قیصری رئیس پلیس آگاهی استان مازندران گفت: در این فیلم ادعا شده که فرد مورد اصابت آن گلوله مرحومه چلاوی بوده است در صورتی که بررسیهای ما نشان میدهد ویدئو پخش شده تقطیع شده است.
وی ادامه داد: همانطور که در فیلم مشخص است زاویه تیراندازی از بالا و ارتفاع به سمت پایین بوده در حالی که رد گلوله بر پیکر مرحوم چلاوی نشان میدهد که گلوله از جلو به عقب، از راست به چپ و از پایین به بالا به وی شلیک شده است که این سه زاویه نشان میدهد هیچکدام از گلولهها از بالا شلیک نشده بلکه فردی از بین جمعیت (هم تراز با خانم چلاوی) به وی شلیک کرده است.
نکته دیگری که سرهنگ قیصری بدان اشاره میکند آن است که موارد متعددی از اصابت تیر به مأموران امنیتی از بین جمعیت معترضان (مانند آنچه برای مرحوم چلاوی رخ داده) در تجمعات مشابه به وقوع پیوسته است.
پروژه کشته سازی معاندان از آشوبهای اخیر همچنان ادامه دارد و اقدام هنجارشکنانه آنان که از سوی با همراهی نکردن مردم رد شده است از این رو در پی آن هستند تا با انتشار تصاویر جعلی و ساختگی روایتهای سلیقهای خود را از آشوب داشته باشند.
این در حالی است که اغتشاشگران و آشوبگران در حوادث اخیر به بیش از ۵۶ دستگاه ساختمان دولتی و عمومی، ۲۷ دستگاه خودرو عمومی و خصوصی آسیب زدند و آن را به آتش کشیدند و ۸۰ نفر از نیروهای حافظ امنیت مردم را مجروح کرده است.